Filim Adamı



-> bir mevzu çıkar! -> öneri ve görüşler -> anasayfaaki yorumlar




"anasayfaaki yorumlar" başlığına cevaben...




zozeidon
zozeidon
Sanrısal ve tanrısal.

Çok yerinde bir değişiklik olmuş.

Elinize sağlık.



Cu, 11 Oca 2013, 23:13 (3 yıl önce)
zelenz
zelenz


cok tesekkurler her zamanki gibi cok hizlisiniz:)



Cu, 11 Oca 2013, 10:12 (3 yıl önce)
enik-kral
enik kral
''Dönmiyeceğimiz bir yer beğen başka türlüsü güç Bir ellerin bir ellerim yeter belliyelim yetsin Seni aldım bana ayırdım durma kendini hatırlat Durma kendini hatırlat Durma göğe bakalım''

on numara bir değişiklik olmuş teşekkürler...



Cu, 11 Oca 2013, 02:23 (3 yıl önce)
reklamlar

bestreaction
bestreaction
sıradan bir kullanıcı olmanın dayanılmaz hafifliği

ana sayfadaki yorum kaosuna çözüm getirilmiştir.



Cu, 11 Oca 2013, 00:11 (3 yıl önce)
aleste
aleste
adım adım.

film yorumları morumları çorumluları gazianteplileri karıştı hep.



Cu, 11 Oca 2013, 00:03 (3 yıl önce)
reklamlar

zelenz
zelenz


ama ama sevgili yonetim ornegin su an 1 kisi disinda kimsenin yorumunu goremiyoruz:( tabi ben olan bitenden takip ettiklerimi gorebilirim ama ahaliden olan diger arkadaslarin yorumlarini gormek hakkimiz degil mi nasil yeni yetenekler kesfedecegiz:) bi gelisme olamaz mi bu konuda?


Prş, 10 Oca 2013, 23:21 (3 yıl önce)
bestreaction
bestreaction
sıradan bir kullanıcı olmanın dayanılmaz hafifliği

"olan biten" bölümünden sadece takip ettiğinizin kullanıcıların akışlarını görebiliyorsunuz. tabii daha detaylı bir filtreleme olsa, hoş olmaz mıydı! -oluru var.



Pzt, 31 Ara 2012, 03:15 (3 yıl önce)
Themis
Themis
Hüzünlü bir ruh insanı mikroptan daha hızlı öldürür.

Evet bazen ben de görüyorum az ve öz gerçekten hoş ve komik yorumlar oluyor o yüzden harf sınırlaması da uygun olur mu bilemem demiştim ben engelleme olabilir aslında gözüm görmesin diye bir seçenek var ama bu tarz bir engelleme yapmıyor sanırım şimdi bir deneyim dedim başka bir uygulama galiba olmadı :D Ya da şu günlük sınırlama fikri de denenebilir o da iyi bir uygulama olabilir gibi :)



Cts, 29 Ara 2012, 19:33 (3 yıl önce)
güncellendi: 3 yıl önce (2012-12-29 19:36:46)
zelenz
zelenz


aslinda baska basliklar altinda bu konu hakkinda oneriler var ama ben burda toplu bulunsun dedim.gercekten 1-2 kelimelik (bazilari kesinlikle cok orjinal ve komik oluyo onlari kastetmiyorum) harikaydi,gitmeyinnn vb yorum yazanlari okumayi sevmiyorum ve cok az yorumu gorebildigimiz icin digerleri arada kayniyo.mesela benim dikkatimi cekti boyle biri ben onun yorumlarini engellesem benim anasayfamda gorunmese.yani herkesin kisisel tercihi olur boylece.harf kotasi getirmekten daha mantikli geldi bana cunku az kelimeyle cok guzel seyler soylenebilir.fikirlerimizi sevgili yoneticilerimize duyuralim burdan:)



Cu, 28 Ara 2012, 19:44 (3 yıl önce)



yaz, çiz..

Yüz ifadeleri: " o:) ", " :3 ", " o.O ", " :'( ", " 3:) ", " :( ", " :O ", " 8) ", " :D ", " >:( ", " <3 ", " ^_^ ", " :* ", " :v ", " :) ", " -_- ", " 8| ", " :p "," :/ ", " >:O ", " ;) "