Filim Adamı


uyarı: sorduğunuz soru çözüme kavuştuysa, "çözüldü" olarak işaretlemeyi unutmayınız!

Ben başka hangi filmi severim ?

soran: Dream_Master | tarih: 2012-11-27 19:50:25 (4 yıl önce)



Ben  aşağıdaki filmleri büyük bir beğeni ile izlemiş bir insanım bana tavsiyelerinizi bekliyorum ..

 

I Am Sam Mr.Nobody.2009. A Clockwork Orange(1971) Sıkıysa Yakala(2002) The Illusionist(2006) Soysuzlar Çetesi Amelie Poulian Donnie Darko Amerikan güzeli The Fall(Düşüş) Wızard of Oz Büyük Balık İhtiyar Delikanlı

cevaplayan: meymetkaplan
tarih: 2012-11-07 17:51:44 (4 yıl önce)


Across The Universe, The Prestige.



cevaplayan: Dream_Master
tarih: 2012-11-07 18:12:08 (4 yıl önce)


The prestige ' izledim sonunu  basit geldi bana güzel başllayıp sağlam bitemiyor bana sorarsan  Accross the Universe için teşekkür ederim   ismi bile kendine çekiyor :) 



cevaplayan: Dream_Master
tarih: 2012-11-07 18:32:56 (4 yıl önce)


Intoucables veya   izlenmez olur mu hiç? gerçekten güzeldi anlatmak istersen becermeyeceğin filmlerden :) Worlds Fastesert indian yanında söylediğine göre izlenir ve sarar:)...The Bucket list  çok anlamlı idi benim için .Acaba sen kısaca bana Jack nicholson'ın filmleri mi desen ?Seviyorsun anlaşılan :)



cevaplayan: lajvard
tarih: 2012-11-07 18:35:47 (4 yıl önce)


the jacket, el maquinista, dark city



cevaplayan: Dream_Master
tarih: 2012-11-07 18:40:57 (4 yıl önce)


finali az bilinen yaptın iyi olmuş diğerlerini izledim :) Dark city'e teşekkürler...



cevaplayan: Minotauruss
tarih: 2012-11-07 18:50:28 (4 yıl önce)


walla ben pek severim jack nicholson . as good as it gets kime söylediysem teşekkür etti İzlemeni tavsiye ederim :D



cevaplayan: Dream_Master
tarih: 2012-11-07 19:03:11 (4 yıl önce)


adam her önüne gelen filme atlamıyor da ondan bir tarzı var . izlediğim  kötü filmi yoktur aralarda bağlayamıyor olsalarda suç senaristin .şimdiden teşekkür defterine adımı yazabilirsin :)yoksa da aman ben de sana Schindler's List tavsiye edeyim  başucu filmlerde  yoktu yada The Assassination Of Jesse James.. Tavsiye edeyim,ödeştiğimizi düşünüyorum :)



cevaplayan: Minotauruss
tarih: 2012-11-07 19:06:53 (4 yıl önce)


schindler's list i izledim. ama diğerini izlerim :) saol 



cevaplayan: lajvard
tarih: 2012-11-07 19:09:01 (4 yıl önce)


equilibrum, moon, looper, source code, children of men, the road, serenity, gattaca, los cronocrimenes, frequently asked about time travel, primer...



cevaplayan: Minotauruss
tarih: 2012-11-07 19:11:51 (4 yıl önce)


http://www.filimadami.com/film/21229/le-trou/

 

Bu filmi de yeni izledim gerçekten çok kral film izlemeyen herkese tavsiye edeyim bari :) 



cevaplayan: Dream_Master
tarih: 2012-11-07 19:26:03 (4 yıl önce)


tek solukta yardırmışsın helal olsun da bi road izlemedim.



cevaplayan: lajvard
tarih: 2012-11-07 19:44:06 (4 yıl önce)


ne demek efenim, elimize mi yapışır. yalnız böyle farklı türlerde çok bilinen filmleri yazıp tavsiye istemek yerine, bir tür ya da ülke üzerinden gidip izlediklerinizi belirtseydiniz sonuca daha kolay ulaşırdınız.



cevaplayan: Dream_Master
tarih: 2012-11-07 21:30:07 (4 yıl önce)


haklısın ama öyle sınırlamış olurum  yıl kullansaydım kaç kişinin aklına yıl söyleyince filmler dökülür :) ve tam manası ile anltamak zor bu yüzden örnekler vermeyi uygun buldum mesela sürrealistik filmleri çok severim demiş olsaydım  veya fantastik-dram ve blim kurgu-dram  tarzında filmler rica ediyorum sizden deseydim mesaj sayısı olabilirmiydi?     



cevaplayan: deborahm
tarih: 2012-11-11 11:56:22 (4 yıl önce)


Shutter Island, Orphan, Insomnia



cevaplayan: sevgikara
tarih: 2012-11-18 12:48:11 (4 yıl önce)


mr nobody sevmişsen sliding doors tavsiye ederim.